diving in Dahab Netherland

Het is nooit te vroeg om kinderen veilig te leren rijden

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.7.7″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Kinderen houden ervan om te doen alsof. Ze willen alles wat hun mama’s en papa’s hebben in kinderformaat, zelfs auto’s. Het leren van verkeersveiligheidsregels is gemakkelijk en leuk met kleurrijke trap & loop auto’s.

Speel en leer
poppen, loopauto’s en lego’s, dit zijn de favoriete speeltjes van peuters. Door te spelen leren ze veel over de dingen om hen heen. Levenslessen beginnen bij de eerste val. Vanaf dat moment leren ze hoe ze die vervelende hobbels kunnen vermijden.
Vanaf dag één worden kinderen overspoeld met speelgoed. Dit zijn meestal felgekleurde,speeltjes. In de wieg kan een baby naar de decoratieve mobiel kijken en de rinkelende geluiden horen. Dit is een manier om het kind te leren zijn visuele en auditieve zintuigen te gebruiken. Hij leert zijn motoriek te ontwikkelen door speelgoed vast te pakken en leert hun textuur door de rammelaar in zijn mond te steken. Extra leuk zijn hier de baby kado`s met naam

Van mobiel tot loopauto
De kinderwagenmobiel verliest zijn aantrekkingskracht als baby’s klaar zijn voor grotere en interessantere dingen. De kleine tykes willen een loop auto, elektrische treinen, vliegers en fietsen. Ouders moeten de tijd nemen om de kinderen te leren hoe ze hun speelgoed op de juiste manier moeten gebruiken om letsel te voorkomen. Gekocht speelgoed moet ook geschikt zijn voor de leeftijd van het kind. Driejarigen kunnen met trapauto’s gaan rijden, maar alleen onder toeziend oog van een volwassene.

Een vader nam zijn zoontje mee voor een ritje. Hij legde uit dat autorijden een grote verantwoordelijkheid is. De kleine passagier luisterde aandachtig terwijl zijn vader uitlegde dat chauffeurs de regels moeten volgen en goed op de weg moeten zijn. Bij thuiskomst vroeg de kleine of hij ook voorzichtig moest zijn bij het besturen van zijn trapauto’s. Zijn vader zei hem te voorkomen dat hij mama en de hond sloeg. Net als papa moet hij uitkijken waar hij heen ging. De kleine jongen leerde al heel vroeg de beginselen van veilig rijden.
Het kind kan leren waar het zijn auto moet parkeren als het spel voorbij is. Hij kan doen alsof door de auto schoon te maken. U kunt samen met hem regelmatig zijn speelgoedauto controleren op gebreken.

Trapauto’s in overvloed
Trapauto’s zijn er in verschillende uitvoeringen en kleuren. Als je er een ziet, wil je ze allemaal. Klassieke trapauto’s bieden kinderen beenoefeningen wanneer ze op het gazon of binnenshuis rijden. Ze leren ook hun hand-beenbewegingen te coördineren door de gangen te versnellen. Ze leren snel wanneer ze moeten remmen, dus worden ze aangemoedigd om snel na te denken.

Er zijn verschillende modellen om uit te kiezen: Sidewalk Cruisers, Race Cars, brandweerwagens, jalopieën en flitsende sportwagens of loopauto met naam . Je kunt de kleintjes verrassen met een opbergruimte vermomd als benzinepomp. Er zijn ook pedaalvliegtuigen, fietsen en motorfietsen. Dit speelgoed is gemaakt om lang mee te gaan met duurzame materialen.
Bij het kopen van speelgoedspeelgoed
Controleer het etiket voor

leeftijdsaanbevelingen voordat ukoopt. Zoek uit of de trapauto’s brandvertragend zijn. Bekijk ook de scharnieren en bevestigingen. Als u er een mee naar huis neemt, laat dan uw kind zien hoe het veilig moet worden gebruikt en opgeborgen. Ze kunnen het misschien niet perfect doen, maar het zou een leuke poging zijn.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]