diving in Dahab Netherland

6 redenen voor een beroepentest

Een beroepentest geeft je inzicht in welke beroepen bij je passen maar geeft ook inzicht in mogelijke vervolgstappen in je carrière, of dat het moment daar is voor een nieuwe uitdaging.

Je leven lang in dezelfde functie bij dezelfde werkgever is tegenwoordig meer uitzondering dan regel en persoonlijke ontwikkeling, groei en uitdaging in je werk zorgt ervoor dat je alert en tevreden blijft. Dit zijn 6 redenen om een beroepentest te doen!

1 Een nieuwe uitdaging

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is een beroepentest het startpunt voor inzicht en duidelijkheid. Wat zijn je mogelijkheden en welke beroepen passen bij je? Een beroepentest is een waardevol instrument om je kansen op de arbeidsmarkt in te schatten en je mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling te ontdekken.

2 Tijd voor een nieuwe opleiding?

Misschien heb je het nog prima naar je zin bij je huidige werkgever maar wil je je wel blijven ontwikkelen, of heb je bepaalde doelen die je na wil streven. Ook dan is een beroepentest een goede keuze om er achter te komen of je opleiding en trainingen wel passen bij jouw doelen.

3 Plan je professionele carrière

Elke professional wil graag carrière maken en een beroepentest kan daarbij helpen. Evalueer je persoonlijke en professionele ontwikkeling met een uitgebreide test en bereik je doelen en successen wanneer jij wilt. Zo kan je jouw carrière plannen en door middel van een online assessment weet jij wat de vervolgstappen zijn.. De resultaten van jouw online assessment geven je dus de mogelijkheid om je carrière goed voor te bereiden.

4 Krijg je wel genoeg betaald?

Een beroepentest helpt je niet alleen een keuze te maken voor een bepaald beroep of opleiding. Je krijgt ook inzicht in jouw kennis en kunde. Jouw persoonlijke skills-set is vaak de basis waarop je salaris bepaald is, en met inzicht daarin weet je beter waar je staat en of jouw salaris nog wel past bij wat jij kan. Wil je onderhandelen over jouw salaris? Ook dan is een beroepentest een stevige basis om te laten zien wat jij in huis hebt.

6 redenen voor een beroepentest
6 redenen voor een beroepentest

5 Manager of leidinggevende worden?

Welke doelen wil je bereiken in jouw carrière? Misschien wil je graag als manager of leidinggevende aan de slag. Een beroepentest kan je helpen navigeren in het woud van opleidingen en mogelijkheden. Moet je misschien meer (of andere) opleidingen volgen, of misschien ben je er al aan toe om als manager de vloer op te gaan. The Bridge Career beroepentest geeft duidelijkheid.

6 Blijf de competitie voor

Je blijven ontwikkelen is een goede basis voor een langdurige werkrelatie maar ook de manier om bij te blijven in je werkveld. Zorg dat je collega’s je niet voorbij streven en blijf je ontwikkelen. Mogelijkheden en opleidingen ontdek je via een beroepentest zoals The Bridge Career. Dit is de meest uitgebreide beroepentest van Nederland en gebaseerd op een stevige wetenschappelijke onderbouwing.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, wil je aan de slag als manager of leidinggevende of wil je weten welke opleidingen jou kunnen helpen je doelen te bereiken? De beroepentest van The Bridge Career is beschikbaar als online assessment en geeft je binnen 35 minuten wetenschappelijk onderbouwde resultaten. Doelen bereik je door stappen te nemen: een beroepentest gaat je daarbij helpen.